Horrify

De onverzadigbare horrorfan die alles al een keer gezien heeft, kan binnenkort zijn of haar tanden zetten in een heuse horrorstreamingdienst. Op 30 oktober gaat namelijk Horrify.nl live, ‘de engste streamingdienst van Nederland.’

Een abonnement op Horrify kost €6,95 per maand en volgens de – vooralsnog nogal summiere – site bestaat het aanbod uit titels als Oculus, American Mary, Spasmo, Stake Land, Carriers en Tales of Halloween. Wekelijks wordt het aanbod aangevuld. Wie zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, maakt kans op een van de 25 gratis jaarabonnementen.

Achter Horrify.nl schuilt de start-up DutchChannels, die zich richt op video-on-demand-diensten voor nichegroepen. Zo heeft het bedrijf onder meer de platformen Voorstelling Gemist (cabaret), Flixy (voor het basisonderwijs) en New Faith Network (Christelijke films) in de markt gezet.

Of Horrify de concurrentie aan kan met concurrenten als Videoland en – vooral – Netflix moet nog blijken. Laatstgenoemde timmert aan de weg met eigen horrorseries en films als The Haunting of Hill House, Malevolent, Chilling Adventures of Sabrina en natuurlijk Stranger Things. Volgend jaar lanceert Netflix bovendien een nog titelloze horror/fantasyserie van eigen bodem. In ieder geval: over 11 dagen weten we meer…

5 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s