Fear Unlimited

Horrorfans genoeg in Nederland, maar zijn er genoeg liefhebbers voor twee specifieke streamingdiensten? Eerder schreef ik al over Horrify.nl en nu dingt ook Fear Unlimited naar de gunst van de horrorkijker.

Fear Unlimited is een initiatief van Jan Doense, Just Media Group, Source 1 Media en Première TV Distribution. De dienst is vanaf 30 november beschikbaar in Nederland en België. Liefhebbers betalen maandelijks 7,99 euro om toegang te krijgen. Vroege vogels kunnen al tijdens de pre-release maand (vanaf 30 november) gebruikmaken van een introductieaanbieding en betalen het eerste half jaar het duivelse bedrag van 6,66 euro per maand.

Fear Unlimited beschikt over een catalogus van honderden horrorfilms die naar eigen zeggen voor het merendeel niet op andere streamingdiensten te vinden zijn. Denk aan films als I Am Not A Serial Killer, Southbound, Wyrmwood, The Hallow, Let the Right One In en What The Waters Left Behind  Daarnaast wordt samengewerkt met diverse externe partners, waaronder het fanzine Schokkend Nieuws.

“Hoewel het horrorgenre momenteel in de bioscopen een ongekende bloei doormaakt, is het aanbod op video-on-demand in Nederland en België nog altijd zeer beperkt”, aldus Jan Doense. “Met Fear Unlimited willen we de fans een plek bieden waar niet alleen een breed aanbod van horrorfilms te zien is, maar waar ook de pareltjes die na het inkrimpen van de dvd- en Blu-ray-markt tussen wal en schip zijn gevallen een plek krijgen.”

Fear Unlimited gaat zoals gezegd de concurrentie aan met Horrify.nl. Dit streamingplatform gaat op 30 oktober live en noemt zich ‘de engste streamingdienst van Nederland.’ Een abonnement op Horrify kost 6,95 euro per maand.

En wie niet genoeg heeft aan zowel Fear Unlimited als Horrify, kan altijd nog terecht bij onder meer Netflix, Videoland en Ziggo. We gaan het nog druk krijgen de komende tijd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s