Nieuwe koers voor Vreemde Werelden

Vreemde Werelden gaat een nieuwe koers varen. Na ruim twee jaar en meer dan 150 artikelen verder gooi ik op mijn site het roer enigszins om. Want wie de laatste tijd een bezoekje heeft gebracht aan Vreemde Werelden, zal het wellicht zijn opgevallen dat de updatefrequentie behoorlijk is afgenomen.

Werk, gezin, een verhuizing, de coronacrisis, een gecrashte computer – genoeg redenen om even wat gas terug te nemen. Even speelde ik met de gedachte om de stekker er gelijk maar helemaal uit te trekken, maar dat is wel heel rigoureus…

In plaats daarvan zal ik me vanaf nu voornamelijk richten op de verdieping, zoals dat zo mooi heet. Concreet houdt dit in dat je op Vreemde Werelden voortaan alleen achtergrondartikelen, interviews, columns, beschouwingen en vaste rubrieken als Spotlight (waarin een fantastische klassieker van Nederlandse en Vlaamse bodem centraal staat) zult aantreffen.

Voor nieuws, boekenoverzichten en andere actualiteiten verwijs ik je graag naar bijvoorbeeld FantasyWereld, Modern Myths, Hebban en De Nachtvlinders. Zij kunnen dat veel beter en sneller. 🙂

Zal Vreemde Werelden dan langzaam uitdoven om uiteindelijk een vage herinnering te worden? Nee, daarvoor vind ik het nog te leuk en is het – helaas – nog steeds hard nodig om het fantastische genre in het algemeen en de Nederlandstalige auteurs in het bijzonder onder de aandacht te brengen. Mijn streven is om in ieder geval wekelijks iets online te zetten.

Kortom, to boldly go!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Liesbeth Jochemsen schreef:

    Veel succes en plezier met de nieuwe koers!
    Ik lees je blogs altijd met veel plezier en dikwijls leer ik er ook nog wat van.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s