Herkansing voor Imagine Film Festival

Nadat het Imagine Film Festival in april werd afgelast wegens het coronavirus, krijgen we van 28 augustus tot 6 september een herkansing. Dan wordt namelijk een speciale hybride editie van het festival georganiseerd, zowel online als in Kriterion en Eye in Amsterdam.

Hoewel de 36e editie van het festival dit jaar wat kleiner van opzet is, belooft het een mooi feest voor fans en filmmakers te worden. Het programma biedt 28 speelfilms films, showcases van Nederlands werk en twee online panels.

Eye vormt op 31 augustus het decor van de wereldpremière van Peet Gelderbloms When Forever Dies. De film, die voor een deel door crowdfunding mogelijk werd gemaakt, bestaat geheel uit archiefmateriaal van Eye.

Van 4 tot 6 september strijkt Imagine neer in Kriterion. In het programma daar onder andere de wereldpremières van de Nederlandse SF-actiefilm Kill Mode van Thijs Meuwese en het Russische Sleepless Beauty van Pavel Khvaleev.

Andere titels en evenementen worden binnenkort bekendgemaakt, evenals het exacte tijdschema.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s