Dark Arts Film Festival

Horrorplatform De Nachtvlinders heeft de handen ineengeslagen met filmmaker Gideon van Eeden. Tijdens Halloween 2021 vindt een nieuw festival voor korte films plaats in Amsterdam: Dark Arts Film Festival (DAFFA).

Dark Arts Film Festival biedt een uitgebreid filmprogramma, gecombineerd met masterclasses, lezingen en workshops.

Of in de woorden van de organisatie zelf: “Het Amsterdam Dark Arts Film Festival is een nieuw evenement dat de masochistische interactie viert tussen filmmakers met een duistere verbeeldingskracht en een aan spanning verslaafd publiek. Met een zorgvuldig samengestelde selectie van de meest verontrustende horror-, scifi- en fantasy-korte films, versnellen we de harten van de hardste genrefans.”

Filmmakers hebben nog alle tijd om hun korte film in te zenden, de deadline is namelijk pas op 31 juli 2021. Meer informatie vind je op de filmmakers-pagina.

Details over de eerste editie wordt op zaterdag 31 oktober bekendgemaakt. Inderdaad, tijdens Halloween. De ambities liegen er niet om; DAFFA moet volgens De Nachtvlinder en Gideon van Eeden ‘de nieuwe thuisbasis voor genrefilm in West-Europa’ worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s