Bloedparels

Utrecht had al een SF-boekenclub en nu ook een vintage horrorcollectief: Bloedparels. Op zondag 1 maart en zondag 5 april worden er in samenwerking met poppodium De Helling in het Utrechtse restaurant LE:EN gratis horrorfilms vertoond, die afkomstig zijn ‘uit de spelonken van het brein van filmmakers uit de jaren 70, 80 en 90’.

Het gaat volgens de organisatie om films waarin ‘fantasie en horror elkaar soms vinden, soms uitlachen. Waar animatronics zegevieren, waarin vlees zich gedraagt als schuimlatex, en geen huisje heilig is’.

Vooralsnog gaat het om serie van drie zondagavonden. Als de avonden succesvol zijn, wordt er een vervolg aangegeven. De titels van de films worden binnenkort bekendgemaakt. Er zijn 50 plekken beschikbaar. Meer info vind je het Facebook-event en op Instagram.

En als ik alvast een suggestie mag doen, ik zou deze wel een keer op het witte doek willen zien:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s