Winactie: gratis naar de horrorthriller Greta!

Het was een van de verrassingen tijdens het afgelopen Imagine Film Festival: de horrorthriller ‘Greta’ van regisseur Neil Jordan (Interview with the Vampire, The Crying Game). ‘Greta’ is vanaf 2 mei in de Nederlandse bioscopen te zien en Vreemde Werelden geeft 2 x 2 vrijkaarten weg!

‘Greta’ vertelt het verhaal van Frances (Chloë Grace Moretz), die samen met haar huisgenoot Erica (Maika Monroe) in New York woont. Als Frances bij het verlaten van de metro een achtergelaten handtas aantreft, besluit ze deze terug te brengen naar de eigenaresse, de wat oudere Franse expat Greta (Isabelle Huppert). Ze wordt uitgenodigd om binnen te komen en dat vormt het startpunt voor een ongewone, intieme vriendschap. Huisgenoot Erica vertrouwt de op het oog zo sympathieke weduwe niet en spoort Frances aan om voorzichtig te zijn. Niet geheel ten onrechte zo blijkt, want Greta blijkt een sinister geheim met zich mee te dragen…


Actrice Chloë Grace Moritz

‘Greta’ is een beklemmende en sfeervolle duistere thriller, waarin Chloë Grace Moritz volledig overtuigt als de onzekere Frances, die het aanbod van vriendschap in de grote stad met beide handen aanneemt. De absolute ster is echter Isabelle Huppert, die briljant is als Greta en niet alleen Frances maar ook de kijker moeiteloos om haar vingers weet te winden.

Gratis naar ‘Greta’? Vreemde Werelden geeft 2 X 2 vrijkaartjes weg. Wat moet je doen? Mail vóór 1 mei naar arnoldlefebre@outlook.com en laat me weten met wie jij graag naar de bioscoop wilt gaan. Wie weet behoor jij tot de gelukkige winnaars! De kaartjes worden begin mei toegestuurd.

‘Greta’ zal te zien zijn in een groot aantal steden, hier vind je een overzicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s