Game of Thrones Experience

Winter is coming! En dan heb ik het niet over de temperatuur van 8 graden overdag, maar over de Game of Thrones Experience op Utrecht CS. Om het achtste en laatste seizoen van de fantasyserie in de schijnwerpers te zetten, heeft Ziggo een pop-op Game of Thrones-tentoonstelling in het leven geroepen.

De Game of Thrones Experience is vanaf woensdag 10 april tot en met 21 april gratis te bezoeken op Utrecht Centraal (tussen 08.00 uur en 20:00 uur, zaterdag van 10.00 uur – 18.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur).

De Game of Thrones Experience neemt fans mee door Westeros en toont onder meer exclusieve kledingstukken gemaakt door fans en andere attributen uit de serie. Fans kunnen bovendien ervaren hoe de draken uit Game of Thrones in het echt klinken en plaatsnemen op de echte Iron Throne. Deze troon weegt 180 kilo en is ruim twee meter hoog. De Iron Throne werd speciaal voor de pop-up ingevlogen uit de VS.

In Nederland zijn alle seizoenen van Game of Thrones on demand te zien via Ziggo Movies & Series L en XL. De eerste aflevering van seizoen 8 is vanaf 15 april 2019 te zien, een dag na de Amerikaanse uitzending.

Na de laatste aflevering zal HBO de wereld van Westeros in beeld brengen met een spin-off, die het verleden van het fictieve continent verder zal uitdiepen. Deze serie zal naar alle waarschijnlijkheid eind 2020 in première gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s