Bastaard Fantasy Awards

De Bastaard Fantasy Awards zijn in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in fantasy minnend Nederland. Op vrijdag 1 maart wordt de vierde editie van de Fantasy Awards georganiseerd in het Muziekhuis in Leiden.

Inmiddels kan er gestemd worden in de diverse categorieën: Beste Festival, Beste Live Act NL/BE, Beste Live Act Internationaal, Beste Album, Beste Entertainment, Beste Stand, Beste Foto en Beste Kostuum.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Fantasy Awards liveshow, met optredens van Plunder, The Royal Spuds, Four of a Kind en twibv. Kaartjes à 15 euro zijn al verkrijgbaar.

Jammer genoeg is de Bastaard Award voor Beste Fantasyboek geschrapt. Geen idee waarom. De afgelopen jaren ging deze Award naar Sophia Drenth en Nynke Pool voor respectievelijk Bloedwetten (Bastaard Award 2015) en Bloedwetten 2 – Verlossing (Bastaard Award 2017) en Falco en de gestolen Stympha’ s (Bastaard Award 2016).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s