De zwijgende aarde

Zes auteurs, vijf boeken, één universum. Het klinkt als een filmtrailer (en dat is het ook, zie onder), maar het is bovenal een intrigerend project van Quasis Uitgevers.

Onder de noemer ‘De zwijgende aarde’ hebben zes Nederlandse auteurs vijf sciencefictionboeken geschreven, die zich afspelen in dezelfde toekomst.

Het jaar 2303 om precies te zijn. De mensheid is uitgezwermd over het zonnestelsel, maar vreedzaam gaat het er niet aan toe. Koloniën zijn in oorlog met elkaar en er dreigt een opstand. Maar dan… valt de aarde stil.

Dat is het uitgangspunt van de vijf romans, die worden geschreven door Jorrit de Klerk (Revolte), Jasper Polane (Roest), Mara van Ness (Titanium), Django Mathijsen & Anaïd Haen (Tweeleed) en Johan Klein Haneveld (IJsbrekers).

Vanaf maart 2019 brengt Quasis elke twee maanden een roman uit, zodat je de rest van het jaar kunt doorbrengen in het universum van ‘de zwijgende aarde’. Details over de omvang, prijs en de volgorde van uitgave zijn nog niet bekend. Vast staat echter al wel dat het een bijzonder project gaat worden. Wordt vervolgd derhalve.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s