Win Lovecraft-game The Sinking City

Aandacht voor games is zeldzaam op Vreemde Werelden, maar voor The Sinking City (die op 27 juni verschijnt voor PS4, Xbox One en pc) maak ik graag een uitzondering.

The Sinking City speelt zich af in de jaren 20 en is een actie- en onderzoeksgame in een open wereld, geïnspireerd door de boeken van de invloedrijke Amerikaanse horrorschrijver H.P. Lovecraft.

De gamer kruipt in de huid van privédetective Charles, die naar Oakmont, Massachusetts afreist om een rampzalige overstroming te onderzoeken. Al snel blijkt dat stadje in de greep is van een eeuwenoud kwaad en is het aan Charles om de inwoners te bevrijden uit de glibberige tentakels van duistere goden…

De game van uitgever Bigben en ontwikkelaar Frogwares ziet er creepy en overtuigend uit (zie de trailers hieronder). En het mooie is, jij kunt dat helemaal zelf gaan ervaren, want ik geef twee exemplaren weg van The Sinking City ter waarde van 59,99 euro!

Wat moet je doen? Simpel: mail naar Vreemde Werelden en vermeld in de onderwerpregel CTHULHU! Laat ook even weten of je exemplaar voor de PS4 of de Xbox One wilt ontvangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s