Halloween Horror Show

Door heel Nederland vindt in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 oktober de Halloween Horror Show plaats. Op het programma staan de vier nieuwe horrorfilms He’s Out There, Boarding School, Still/Born en The Lodgers.

De schijnwerpers staan vooral op Pathé Tuschinksi in Amsterdam, waar deze horrormarathon voor de tiende keer wordt gepresenteerd door Jan ‘Mr. Horror’ Doense. Tuschinski-bezoekers die zich toepasselijk hebben uitgedost, maken kans op ‘angstaanjagende horrorprijzen’.

Dit jaar kunnen horrorliefhebbers behalve bij Tuschinski ook terecht bij Kinepolis- en Pathé bioscopen in Amsterdam (Pathé Arena), Rotterdam (Pathé Schouwburgplein), Den Haag (Pathé Spuimarkt), Almere (Kinepolis Almere), Arnhem (Pathé Arnhem), Breda (Pathé Breda, Kinepolis Breda), Den Bosch (Kinepolis Den Bosch), Dordrecht (Kinepolis Dordrecht), Emmen (Kinepolis Emmen), Enschede (Kinepolis Enschede), Groningen (Kinepolis Groningen), Haarlem (Pathé Haarlem), Maastricht (Pathé Maastricht), Schagen (Kinepolis CineMagnus), Tilburg (Pathé Tilburg), Uutrecht Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, Pathé Utrecht Leidsche Rijn), Zoetermeer (Kinepolis Zoetermeer) en Zwolle (Pathé Zwolle).

Zie voor het volledige overzicht van alle deelnemende bioscopen, het filmprogramma in de diverse steden en informatie over de kaartverkoop: www.horrorshow.nl.

En voor wie nieuwsgierig is naar de films die te zien zullen zijn, hieronder een korte impressie.

Halloween Horror Show 2018 from Film Events on Vimeo.

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s