Star Trek: Discovery seizoen 2

De contouren van een nieuw seizoen Star Trek Discovery doemen eindelijk op aan de horizon. De eerste aflevering van het tweede seizoen is op donderdag 17 januari 2019 op de Amerikaanse tv te zien. Europese Netflix-gebruikers kunnen vanaf vrijdag 18 januari inschakelen.

In de laatste aflevering van seizoen 1 kwam de bemanning van de Discovery oog in oog te staan met de USS Enterprise en afgaande op de tweede trailer (zie onder) lijkt het erop alsof Enterprise-gezagvoerder Christopher Pike (Anson Mount) een grote rol gaat spelen in het nieuwe seizoen. Verder krijgen we een glimp te zien van Michael Burnhams halfbroer: een bebaarde jongeman die door het leven gaat als… Spock. Ook de ‘alternatieve’ Georgiou duikt weer op.

Seizoen 2 telt 13 afleveringen, twee minder dan in seizoen 1. Amerikaanse fans hebben geluk: sinds begin oktober krijgen zij nu maandelijks Short Treks voorgeschoteld, losstaande afleveringen van ongeveer een kwartier waarin onder meer Tilly en Saru centraal staan. Helaas zijn deze episodes niet te zien op Netflix. Hopelijk gebeurt dit alsnog en belanden ze eind 2019 niet als extraatjes op de Blu-ray-verzamelbox.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s